Eigen Huis Bouwen

Variahuis is een ondernemer die u helpt met een eigen huis bouwen. Het bouwen van een woning vergt niet alleen tijd en inzet, maar ook het vermogen om te luisteren naar de klant. De specialisten van Variahuis zijn daarom ook extra allert in de eerste fase van het proces. In deze fase worden schetsen gemaakt en ideeën uitgewisseld.
Als het goed is, worden uw ideeën omgezet naar schetsen waar u zich in kunt vinden. Wanneer dat het geval is, wordt er een ontwerp gemaakt van het huis. Hierin zit nog een terugkoppeling naar u als klant. Zo wordt de kans vergroot dat het resultaat van het huis bouwen een match is met uw wensen en eisen.
In dezelfde fase als het maken van ontwerpen, wordt een budget vastgesteld en een tijdsplanning gemaakt. Ook worden een aantal procedures in gang gezet. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van een bouwvergunning.

Languedoc is een voorbeeld van een woning door VariahuisEen Kangaroewoning kan door Variahuis gerealiseerd worden
Wanneer deze fase is afgesloten, is alles in gereedheid om de bouw te starten. Als alles goed gaat, hoeft er in deze fase niet veel met u gecommuniceerd te worden. Voor u is al bekend wat de tijdsplanning is en wat er gaat gebeuren. Variahuis gaat dit voor u realiseren en hier dient u niet lastig gevallen te worden als het niet nodig is.
Tot slot volgt natuurlijk de oplevering. U kunt uw eigen huis binnen en het inrichten naar wens. De kleine dingen die nog afgewerkt moeten worden, worden hier geregeld. Wilt u meer informatie over het bouwen van uw huis? Kijk dan op de site van Variahuis: http://www.variahuis.nl

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *