Kantoorruimte huren Hengelo

Stel u voor, u bent op zoek naar een kantoorruimte huren in Hengelo. Er zijn genoeg mogelijkheden, dus u gaat kijken wat u belangrijk vindt aan een kantoorruimte. Sommige eigenschappen vindt iedereen wel belangrijk. Zo moet de kantoorruimte verzorgd zijn, een goede indruk achterlaten bij bezoekers en van de nodige gemakken voorzien zijn. Bij Hazemeijer kunt u in Hengelo een kantoorruimte huren.

 

Hazemeijer Hengelo beschikt over een oud fabrieksterrein met meerdere fabriekshallen. Deze hallen zijn opgeknapt en omgebouwd tot kantoorruimtes. De kantoorruimtes zijn voorzien van moderne comfort, maar de authentieke details zijn niet verloren gegaan. Deze details in combinatie met strak design zorgen voor een verzorgde en professionele uitstraling, iets waar elke onderneming naar op zoek is.

 

 

Naast dat de kantoorruimtes van Hazemeijer mooi zijn, zijn ze ook gemakkelijk. Met de auto is het vanaf de snelweg goed bereikbaar. De vele gratis parkeerplaatsen zorgen er voor dat jij en je bezoekers snel in de kantoorruimte kunnen zijn. Ook met de trein is het goed bereikbaar. Het terrein van Hazemeijer ligt op nog geen 5 minuten lopen van het station van Hengelo. De bezoekers die bij u langs komen, worden eerst doorgestuurd door de receptie, die u met alle zaken over het pand kunnen helpen.

 

Om het af te maken, zijn de kantoorruimtes voorzien van een snelle glasvezelverbinding. Bijna elk modern bedrijf is voor een gedeelte afhankelijk van internet en een snelle verbinding kan daar een goede uitweg voor zijn. Tot slot hoeft u voor een lunch niet meer op pad, want op het terrein bevindt zich een horecavoorziening. U kunt lekker aanschuiven en na de tijd direct weer aan het werk.

 

Wilt u meer weten over kantoorruimte Hengelo huren? Ga dan naar de website van Hazemeijer.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *