Top 5 SEO tools

HEt doel van SEO (search engine optimization en e-mail marketing) is om je website zichtbaar en makkelijker vindbaar te maken voor zoekmachines. SEO zorgt ervoor dat je internetgebruikers je website makkelijker kunnen vinden aan de hand van gezochte keywords. Hoe meer bezoekers je op je website hebt hoe meer omzet je kunt genereren. Het daarom zeer belangrijk om online goed vindbaar te zijn!

Om u beetje op weg te helpen in de wereld van SEO en e-mail marketing wordt hieronder 5 handige tools uiteengezet.

  1. Google Search Console

Google Search Console is de officiële connectie van je website met Google. En het is helemaal gratis!

Deze tool kan errors in je site ontdekken, beoordelen van keyword prestaties, en testen hoe goed Google je website content snapt. Het biedt alerts voor errors in je website en helpt je met beveiligingsproblemen.

  1. Site Booster

Site Booster zorgt ervoor dat je site op de kaart komt te staan. Zo helpt deze tool je bij het toevoegen aan verschillende zoekmachines, review sites en locatie sites.

Prijzen van $0 tot $59 dollar per jaar.

  1. Google Adwords Keywords Planner

Weer een andere gratis tool van Google. Dit is een van de beste tools om keywords te onderzoeken. De Keyword Planner kan je helpen met ideeën voor keywords, vertellen hoe competitief ze zijn en raden alternatieve keywords aan.

  1. BuzzSumo

BuzzSumo helpt je met analyseren van je content. Er wordt geanalyseerd welke topics en onderwerpen het beste zijn in verhouding tot je concurrenten.

Er worden ook alerts gegeven wanneer een invloedrijk persoon uit jouw niche iets zegt of schrijft.

Van $0 tot $99 per jaar.

  1. Moz

Moz helpt je rankings en zoekmachine zichtbaarheid te verbeteren. Het biedt je een uitgebreide toolbox om SEO toe te passen en te analyseren. Er kan worden geanalyseerd wat de problemen zijn met SEO en keywords. Daarnaast kan Moz analyseren wat de best presterende content is van je website.

Moz kost $99 per jaar met een free trial van 30 dagen.