Wat is een portofoon en wat kun je ermee?

Een portofoon, we hebben er allemaal wel eens van gehoord. Maar wat is het nu eigenlijk? En vooral: wat kun je er mee? In dit artikel gaan wij je uitleggen wat een portofoon is, hoe het werkt, welke merken er zijn en wat nu dan het verschil is tussen een portofoon en walkietalkie. Are you ready? Ga er lekker voor zitten, lees het rustig door en wij geven je een snelcursus over portofoons. Daar gaan we!

Wat is een portofoon

Oke, wat is nu eigenlijk een portofoon? In de zakelijke branche worden portofoons steeds populairder. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers van de supermarkt, het personeel van een restaurant of in een kledingwinkel. Zonder dat je het merkt zijn er overal portofoons om je heen. Portofoons worden ook wel walkietalkies genoemd en worden gebruikt voor snelle communicatie voor mensen die niet dichtbij elkaar staan, zoals bijvoorbeeld mensen in een restaurant. Erg makkelijk om dan lekker snel te communiceren met elkaar!

Wat kun je met een portofoon?

Vanzelfsprekend kun je dus gewoon communiceren met elkaar op afstand. Sowieso veel goedkoper dan een mobiel abonnement. Daarom zijn portofoons ook zo populair op de werkvloer. Denk jij van hey wat gaaf en wil je ook een portofoon kopen voor je team? Bekijk dan de website van Comfective!

Verschillende merken van portofoons

Zoals eigenlijk met alle producten heb je ook in de wereld van portofoons verschillende merken. En niet zo maar merken! Je kent vast wel de Motorola telefoons nog. Nou, wist je dat motoro ook portofoons heeft? En niet zomaar portofoons. Motorola portofoons staan bekend als de beste portofoons op de markt.

Wat is het verschil tussen portofoon en walkietalkie?

Eigenlijk is het hetzelfde, echter spreken we van portofoons in de zakelijke markt en van walkietalkies bij privé gebruik!