Big green egg workshops

De big green egg is een nieuw concept. Het is een soort barbecue, alleen is het geschikt voor meer technieken dan alleen grillen. Denk hierbij aan koud en warm roken en bakken. Het grillen is ook beter dan op een barbecue, omdat bij de big green egg de smaak- en geurstoffen beter behouden blijven. Dit komt onder andere door de gekke ei-vorm.

 

Zo betaal je wat meer dan voor een barbecue, maar het is ook een uitzonderlijk goed keukengereedschap. Niet alleen komt het de kwaliteit van uw eten ten goede, u kunt het ook voor veel verschillende bereidingen gebruiken. Zo kunt u met de big green egg elke dag een ander gerecht op tafel zetten.

 

Om goedkoop kennis te maken met het gebruik ervan, kunt u een workshop big green egg volgen bij Master Catering & BBQ. Dat is een bedrijf dat is gespecialiseerd in catering en de focus heeft op de big green egg. Door de ervaring met de big green egg kunnen zij u alles vertellen wat u moet weten voor u zelf aan de gang gaat. De workshop zal bestaan uit delen uitleg met een voorbeeld die worden afgewisseld door delen waarin je zelf aan de gang gaat. En natuurlijk moet alles wat bereid wordt ook even geproefd worden.

 

Big Green Egg Workshop

 

Zo wordt de big green egg workshop een informatief, gezellig en ook lekkere middag. Wilt u meer informatie over de big green egg of over de workshops? Ga dan naar de website van Master Catering &  BBQ.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *